Blog

Tankar i höstmörkret!

09.10.2018 19:55

Har läst en intressant bok som handlar om vår hälsa och betydelsen av att ha en god tarmflora. Tänk ändå att dessa bakterier är så viktiga för vår hälsa och hjärna. Har man undermålig tarmflora med för många av de dåliga tarmbakterierna så ställer det till mycket elände i kroppen. Kan varmt rekommendera boken "Kimchi och Kombucha" av Soki Choi. Vi måste vara rädda om vår kropp och hälsa för att må bra i själen också.

—————

Glad men regnig Midsommar!

22.06.2018 12:42

Vill önska alla en trevlig Midsommar trots att vädret inte är det allra bästa, åtminstone här i Norrland. Blir att sitta inomhus och mysa medan regnet skvalar ner. Har gjort den goda silltårtan i morse som är obligatorisk på bufébordet varje midsommar. Ha det bäst! 

—————

Strålande tider härliga tider!

10.06.2018 18:42

Tiden går så fort och snart har vi midsommar igen. Brukar sällan vara bra väder just den helgen men hoppet är det sista som lämnar en sägs det. Njut av denna vackra tid med blommor och bin. Varje årstid har sin tjusning och det är verkligen sant.

—————

GLad Påsk!

29.03.2018 21:45

GLAD PÅSK önskar jag alla som kikar in på Änglastugan! I år jobbar min man hela påskhelgen så hos oss blir det lugna puckar men god mat och några glas röda vin blir det nog allt i alla fall. Hoppas ni får en fin och trevlig påsk. Försök att vila och sova ut mellan varven!

—————

Dags igen!

11.02.2018 19:56

Dags att dra igen chokladsvångremmen igen  hm. Samma lika varje år den här tiden. Åja det finns värre saker att oja sig över. Jag känner tacksamhet över min fina familj och att alla är friska!
Det gäller att ta vara på tiden och ha så roligt som möjligt på vår vandring här på jorden.


—————

Gott nytt År!

30.12.2017 13:51

Önskar alla ett roligt slut och Gott Nytt År 2018. Nya tag och ny energi väntar. Om år 2017 inte var ett bra år så tänk att nästa år blir så mycket bättre. Glöm aldrig att du är regissör i ditt eget liv och fokusera på att rikta fötterna framåt och inte blicka så mycket bakåt. Skickar er alla en nyårshälsning & puss och kram!

—————

God Jul!

23.12.2017 09:44

Önskar alla en God Jul! Snart stundar ett nytt år igen med nya möjligheter.

—————

Ljuvliga adventstid!

27.11.2017 18:53Till helgen är det 1:a advent och min födelsedag. Jag har alltid sen barnsben tyckt om julen och allt som hör till. En mysig tid som lyser upp i mörkret. Om man planerar sina julklappsinköp och drar ner på måsten så kan man njuta fullt ut av denna vackra tid och inte låta stress förstöra den mysiga stämningen. Var rädd om dig själv och låt julen bli en tid med umgänge och vila!

—————

Höstliga funderingar!

08.09.2017 16:20

 

Ibland flyger tankarna hit och dit och jag slås över hur bra jag har det egentligen. Känner tacksamhet över att få vara frisk, har ett jobb jag trivs med, fin familj och vänner! Människor i min närhet har drabbats av sjukdom och sorg och har det tungt i sin vardag. Ta vara på tiden och försök njuta av livet som snabbt kan förändras. Skickar små hjärtan till alla där ute som kämpar på! 
 

—————

Energier!

28.07.2017 10:07

Allt handlar egentligen om energier. Alla föremål och levande varelser består av energi. Min man har gåvan att kunna känna av olika energier både på växter, djur och människor. Han säger att blommorna vi har här hemma har alla olika energier och att de utstrålar mycket kärlek. Önskar att jag kunde känna sånt men alla har vi olika gåvor. Läste en gång en intressant bok om växter där det hade gjorts tester för att se om blommorna reagerade på olika människor. Enligt den teorin så kunde blommorna känna igen en person som hade betett sig illa och tex. skadat eller dödat en blomma. Nästa gång personen kom in i rummet så blev det starka utslag på mätaren dom hade i exprimentet. Märkligt värre men vad är det som säger att det inte stämmer?

Jag har två blommor som båda är över 40 år gamla, ett ödesträd och en tändstickskaktus. Vårdar dom med omsorg och hoppas att blommorna får leva i många år till. Ödesträdet har min mor ägt och det är över 30 år sedan hon dog alltför ung så den är jag särskilt rädd om.

—————


Läsvärda bloggar!

https://gourmetsallskapet.blogspot.com/

 

 


Kontakt

Änglastugan

Lövholmsvägen 38 94139 Piteå

0911-37047
070-2226532


Livets nycklar går ej att köpas för pengar
utan fås gratis genom livserfarenhet!