Blog

Gott nytt År!

30.12.2017 13:51

Önskar alla ett roligt slut och Gott Nytt År 2018. Nya tag och ny energi väntar. Om år 2017 inte var ett bra år så tänk att nästa år blir så mycket bättre. Glöm aldrig att du är regissör i ditt eget liv och fokusera på att rikta fötterna framåt och inte blicka så mycket bakåt. Skickar er alla en nyårshälsning & puss och kram!

—————

God Jul!

23.12.2017 09:44

Önskar alla en God Jul! Snart stundar ett nytt år igen med nya möjligheter.

—————

Ljuvliga adventstid!

27.11.2017 18:53Till helgen är det 1:a advent och min födelsedag. Jag har alltid sen barnsben tyckt om julen och allt som hör till. En mysig tid som lyser upp i mörkret. Om man planerar sina julklappsinköp och drar ner på måsten så kan man njuta fullt ut av denna vackra tid och inte låta stress förstöra den mysiga stämningen. Var rädd om dig själv och låt julen bli en tid med umgänge och vila!

—————

Höstliga funderingar!

08.09.2017 16:20

 

Ibland flyger tankarna hit och dit och jag slås över hur bra jag har det egentligen. Känner tacksamhet över att få vara frisk, har ett jobb jag trivs med, fin familj och vänner! Människor i min närhet har drabbats av sjukdom och sorg och har det tungt i sin vardag. Ta vara på tiden och försök njuta av livet som snabbt kan förändras. Skickar små hjärtan till alla där ute som kämpar på! 
 

—————

Energier!

28.07.2017 10:07

Allt handlar egentligen om energier. Alla föremål och levande varelser består av energi. Min man har gåvan att kunna känna av olika energier både på växter, djur och människor. Han säger att blommorna vi har här hemma har alla olika energier och att de utstrålar mycket kärlek. Önskar att jag kunde känna sånt men alla har vi olika gåvor. Läste en gång en intressant bok om växter där det hade gjorts tester för att se om blommorna reagerade på olika människor. Enligt den teorin så kunde blommorna känna igen en person som hade betett sig illa och tex. skadat eller dödat en blomma. Nästa gång personen kom in i rummet så blev det starka utslag på mätaren dom hade i exprimentet. Märkligt värre men vad är det som säger att det inte stämmer?

Jag har två blommor som båda är över 40 år gamla, ett ödesträd och en tändstickskaktus. Vårdar dom med omsorg och hoppas att blommorna får leva i många år till. Ödesträdet har min mor ägt och det är över 30 år sedan hon dog alltför ung så den är jag särskilt rädd om.

—————

Midsommar!

21.06.2017 19:59

Midsommarhelgen stundar. Önskar alla en trevlig och mysig helg. Här i Norrland blir det en kylig midsommar tyvärr men huvudsaken är trots allt att få umgås med nära och kära och äta gott. Inte att förglömma: jordgubbar till efterrätt

—————

Härliga maj välkommen!

30.04.2017 12:16

Ikväll är det meningen av vi ska sjunga in våren och grilla korv vid en majbrasa. Tyvärr så snöar och blåser det för fullt så det blir nog att sitta inomhus istället. Men Maj månad är lika välkommen för det. Snart är snön ett minne blott och gröna gräsmattor dyker upp istället

—————

Glad Påsk!

12.04.2017 20:59


Önskar alla som kikar in på Änglastugan en riktigt glad och mysig Påskhelg. Jag är ledig i morgon skärtorsdag och
fyra dagar till. Blir härligt med extra lediga dagar.

—————

Leva sunt!

19.03.2017 08:45


Nu är det dags att öppna dörren till ett sundare och lättare liv och kliva upp från tevefåtöljen. Jag försöker ta mig ut och promenera varje dag och tänka på vad jag äter. Vill gärna lätta några kilo inför den kommande sommaren.               
                                                     

—————

Vårkänslor?

10.02.2017 09:24

Här i Piteå har vintern varit ovanligt lindrig än så länge i alla fall. Vissa dagar har det känts som våren har anlänt men än är det för tidigt att ropa hej. Vårvintern här uppe i norr kan vara underbar med skidturer eller skoterturer på is i strålande sol. Jag brukar säga att jag är glad att jag lever i ett land med fyra årstider men det skulle inte skada om vintern var kortare. Njut av livet och försök tillbringa mer tid ute i naturen. Det gör oss människor gott!

—————


Läsvärda bloggar!

https://gourmetsallskapet.blogspot.com/

 

 


Kontakt

Änglastugan

Lövholmsvägen 38 94139 Piteå

0911-37047
070-2226532


Livets nycklar går ej att köpas för pengar
utan fås gratis genom livserfarenhet!