Blog

Ett höstligt projekt!

23.08.2009 17:51

Nu då hösten nalkas med stormsteg kan det vara roligt att börja med någon trevlig sysselsättning tillsammans med andra. Vi har beslutat bilda en "hitta på roliga saker-klubb" där vi som är med ska skriva ner önskemål på vad vi skulle vilja göra eller prova på. Jag t.ex. har aldrig ridit på en häst så det skulle var kul pröva på. Om jag törs!

—————

Arbetet väntar!

16.08.2009 07:44

I morgon börjar jag om att jobba ...tänk så härligt få lyssna till väckarens uppfodrande tjut igen! Men lika gruvensamt som det känns i dag lika bra går det i alla fall då man väl har infunnit sig på jobbet. Och inte är det mest synd om mig som endast behöver jobba i två veckor innan det är dags för semester igen. En härlig vecka på Rhodos stränder väntar!

—————

Sol och bad

09.08.2009 15:13

Har nyss kommit hem från "playan" på Piteå Havsbad. Vinden blåste inåt land och skapade härliga skumvågor som jag minns från min barndoms badturer. Nästa vecka är min sista semestervecka så det är bäst att ta vara på de soliga dagarna...innan hösten och arbete tar över igen!

 

—————

ÖDET!

31.07.2009 08:25

Tror du på ödet? Är allt redan förutbestämt eller kan valen man gör i livet lika gärna bestå av tärningskast? Jag tror att vi alla har en utstakad livssväg men vi väljer själv vilken väg vi ska gå. Möten med andra människor kan många gånger påverka ens val hur man ska gå vidare i livet. Jag t.ex. hade en  argsint chef  i min ungdom då jag började min karriär som kontorist. Han fick mig att lämna kontorsvärlden och satsa på att jobba med människor i stället. Vilket jag aldrig har ångrat!

Öde eller val?
Slump eller förutbestämt?
Vilket det än är
så har du trots allt valmöjlighet
att bestämma själv vilken riktning du ska gå

—————

KALAS

26.07.2009 10:58

 I går var vi bjudna på ett storslaget 190 årskalas! Där firades en 60-åring, en 50-åring, en 40-åring och två 20-åringar! God mat, sång och sällskapslekar stod på menyn. Men inte är det lätt att försöka baxa ner en dinglande tampong i en smal flasköppning. Speciellt då tampongen är något uppsvälld på grund av strilande regn!!! Men roligt hade vi och det är ju huvudsaken!

—————

SEMESTER!

20.07.2009 09:15

SEMESTER! Detta ljuvliga ord som man längtar efter hela året! I dag strålar solen mellan tunna moln så det blir nog att packa en picnickkorg och bege sig till stranden! Bäst passa på då solen skiner! Har semesterfrämmande från Stockholm. Min syster och hennes snart 6 åriga pojke är och hälsar på. Han njuter i fulla drag av allt spännande som händer här. I veckan ska vi åka ånglok och i lördags fick han besöka Piteå Havsbads äventyrsland! Själv njuter jag mest av att få slippa gå efter klockan och kunna planera dagen fritt...det är SEMESTER det!

—————

Maria Lilja

13.07.2009 17:39

Det finns en kvinna som heter Maria Lilja och hon är född med speciella gåvor. Denna Maria har jag och fyra till besökt i helgen. Vilken magisk helg! Hon har gett oss så mycket och hjälpt oss se klart på saker och ting. Hon bor i "lappmarken" där tyvärr även andra gäster än vi också huserade. Men den vackra omgivningen och stimulerande sällskapet gjorde att vi stod ut med de uppvaktande små liven. Tänk vilka människor det finns! Så begåvade...så livsbevakande...så kärleksfulla...så fantastiska! Maria är en av dom!

—————

Treogrogg!

02.07.2009 16:57

Har nyss svept en uppfriskande treogrogg som förhoppningsvis ska lindra den huvudvärk som just nu dunkar mig stenhårt i huvudet. Skyller på vätskebrist, allmänt solsting och datakrångel. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att få in webbutiken plus änglakorten till den nya hemsidan. Jag skickar ut mina tentaklar till allt datakunnigt folk jag känner så om jag har riktigt tur kanske jag får napp! Det brukar lösa sig till sist! Inga dataproblem i världen kan få mig riktigt ur balans just nu...jag har ju långsemester och vädret är på topp och hörs ska så fortsätta! Vad är lite datatjafs och skallont att gnälla över? Jag bara frågar?

—————

Hett som i glödhetaste...

30.06.2009 19:19

I dag är det årets varmaste dag här i Piteå. Jag sitter inomhus och pustar trots att jag inte borde. Jag borde istället sitta ute och  njuta av sommarvärmen men jag får ta det i omgångar. Kroppen måste få lov att vänja sig succesivt. I dag har det varit stort paltkalas på Piteås gator men jag ratade palten den här gången. Av den anledningen att det är för varmt!! Dricker vatten istället!

—————

Hjärnrykeri 26/4

26.04.2009 20:28

Ibland går min hjärna på högvarv och detta grubblande och disträliknande tillstånd ställer till förtret: Medan jag planerar för framtiden lägger jag bort grejer under min färd upp och ner i huset och minns sen inte VAR! Kan inte alltid skylla på "husspöket" utan får nog inse att jag själv är den största boven i dramat!

 

—————


Läsvärda bloggar!

https://gourmetsallskapet.blogspot.com/

 

 


Kontakt

Änglastugan

Lövholmsvägen 38 94139 Piteå

0911-37047
070-2226532


Livets nycklar går ej att köpas för pengar
utan fås gratis genom livserfarenhet!