Blog

Maria Lilja

13.07.2009 17:39

Det finns en kvinna som heter Maria Lilja och hon är född med speciella gåvor. Denna Maria har jag och fyra till besökt i helgen. Vilken magisk helg! Hon har gett oss så mycket och hjälpt oss se klart på saker och ting. Hon bor i "lappmarken" där tyvärr även andra gäster än vi också huserade. Men den vackra omgivningen och stimulerande sällskapet gjorde att vi stod ut med de uppvaktande små liven. Tänk vilka människor det finns! Så begåvade...så livsbevakande...så kärleksfulla...så fantastiska! Maria är en av dom!

—————

Treogrogg!

02.07.2009 16:57

Har nyss svept en uppfriskande treogrogg som förhoppningsvis ska lindra den huvudvärk som just nu dunkar mig stenhårt i huvudet. Skyller på vätskebrist, allmänt solsting och datakrångel. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att få in webbutiken plus änglakorten till den nya hemsidan. Jag skickar ut mina tentaklar till allt datakunnigt folk jag känner så om jag har riktigt tur kanske jag får napp! Det brukar lösa sig till sist! Inga dataproblem i världen kan få mig riktigt ur balans just nu...jag har ju långsemester och vädret är på topp och hörs ska så fortsätta! Vad är lite datatjafs och skallont att gnälla över? Jag bara frågar?

—————

Hett som i glödhetaste...

30.06.2009 19:19

I dag är det årets varmaste dag här i Piteå. Jag sitter inomhus och pustar trots att jag inte borde. Jag borde istället sitta ute och  njuta av sommarvärmen men jag får ta det i omgångar. Kroppen måste få lov att vänja sig succesivt. I dag har det varit stort paltkalas på Piteås gator men jag ratade palten den här gången. Av den anledningen att det är för varmt!! Dricker vatten istället!

—————

Hjärnrykeri 26/4

26.04.2009 20:28

Ibland går min hjärna på högvarv och detta grubblande och disträliknande tillstånd ställer till förtret: Medan jag planerar för framtiden lägger jag bort grejer under min färd upp och ner i huset och minns sen inte VAR! Kan inte alltid skylla på "husspöket" utan får nog inse att jag själv är den största boven i dramat!

 

—————

Första bloggen

20.04.2009 19:02

Premiär idag för mitt bloggande. Du kan läsa nya inlägg på denna blogg via the RSS feed..

—————


Läsvärda bloggar!

https://gourmetsallskapet.blogspot.com/

 

 


Kontakt

Änglastugan

Lövholmsvägen 38 94139 Piteå

0911-37047
070-2226532


Livets nycklar går ej att köpas för pengar
utan fås gratis genom livserfarenhet!