Blog

KALAS

26.07.2009 10:58

 I går var vi bjudna på ett storslaget 190 årskalas! Där firades en 60-åring, en 50-åring, en 40-åring och två 20-åringar! God mat, sång och sällskapslekar stod på menyn. Men inte är det lätt att försöka baxa ner en dinglande tampong i en smal flasköppning. Speciellt då tampongen är något uppsvälld på grund av strilande regn!!! Men roligt hade vi och det är ju huvudsaken!

SEMESTER!

20.07.2009 09:15

SEMESTER! Detta ljuvliga ord som man längtar efter hela året! I dag strålar solen mellan tunna moln så det blir nog att packa en picnickkorg och bege sig till stranden! Bäst passa på då solen skiner! Har semesterfrämmande från Stockholm. Min syster och hennes snart 6 åriga pojke är och hälsar på. Han njuter i fulla drag av allt spännande som händer här. I veckan ska vi åka ånglok och i lördags fick han besöka Piteå Havsbads äventyrsland! Själv njuter jag mest av att få slippa gå efter klockan och kunna planera dagen fritt...det är SEMESTER det!

Maria Lilja

13.07.2009 17:39

Det finns en kvinna som heter Maria Lilja och hon är född med speciella gåvor. Denna Maria har jag och fyra till besökt i helgen. Vilken magisk helg! Hon har gett oss så mycket och hjälpt oss se klart på saker och ting. Hon bor i "lappmarken" där tyvärr även andra gäster än vi också huserade. Men den vackra omgivningen och stimulerande sällskapet gjorde att vi stod ut med de uppvaktande små liven. Tänk vilka människor det finns! Så begåvade...så livsbevakande...så kärleksfulla...så fantastiska! Maria är en av dom!

Treogrogg!

02.07.2009 16:57

Har nyss svept en uppfriskande treogrogg som förhoppningsvis ska lindra den huvudvärk som just nu dunkar mig stenhårt i huvudet. Skyller på vätskebrist, allmänt solsting och datakrångel. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att få in webbutiken plus änglakorten till den nya hemsidan. Jag skickar ut mina tentaklar till allt datakunnigt folk jag känner så om jag har riktigt tur kanske jag får napp! Det brukar lösa sig till sist! Inga dataproblem i världen kan få mig riktigt ur balans just nu...jag har ju långsemester och vädret är på topp och hörs ska så fortsätta! Vad är lite datatjafs och skallont att gnälla över? Jag bara frågar?

Hett som i glödhetaste...

30.06.2009 19:19

I dag är det årets varmaste dag här i Piteå. Jag sitter inomhus och pustar trots att jag inte borde. Jag borde istället sitta ute och  njuta av sommarvärmen men jag får ta det i omgångar. Kroppen måste få lov att vänja sig succesivt. I dag har det varit stort paltkalas på Piteås gator men jag ratade palten den här gången. Av den anledningen att det är för varmt!! Dricker vatten istället!

Hjärnrykeri 26/4

26.04.2009 20:28

Ibland går min hjärna på högvarv och detta grubblande och disträliknande tillstånd ställer till förtret: Medan jag planerar för framtiden lägger jag bort grejer under min färd upp och ner i huset och minns sen inte VAR! Kan inte alltid skylla på "husspöket" utan får nog inse att jag själv är den största boven i dramat!

 

Första bloggen

20.04.2009 19:02

Premiär idag för mitt bloggande. Du kan läsa nya inlägg på denna blogg via the RSS feed..

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18

Läsvärda bloggar!

https://gourmetsallskapet.blogspot.com/