Blog

Tips på bok!

02.10.2014 15:54

Är och har alltid varit intresserad av hälsa och olika naturliga kostpreparat. Har de senaste veckorna tillbringat min lediga tid med näsan i en bok med titeln: "Stoppa alzheimers nu" Intressant och lärorik bok som ger många tips hur man kan undvika demens och andra hjärnrelaterade sjukdomar. Ekologisk kallpressad kokosolja är nutidens "dunderhonung" och är rena underverket för hjärnan och dess celler. Läs boken, jag kan varmt rekommendera den!

—————

Sommarvärme!

07.08.2014 16:44

Vilken härlig sommar vi fick till sist. En annan har börjat om att jobba så visst har svetten lackat men de ljumma härliga sommarkvällarna uppväger den varma plågan. Nu är det bara att njuta fullt ut innan hösten nalkas. Men hösten är också fin med det mysiga mörkret och den klara luften. Jag är glad att jag bor i ett land som har fyra årstider.

—————

Glad Midsommar!

19.06.2014 19:09

I morgon är det Midsommarafton. Det ser inte lovande ut vädermässigt utan tvärtom. Många får klä sig varmt vid grillarna men midsommarfirandet blir nog trevligt ändå. Själv arbetar jag hela midsommarhelgen så jag behöver inte bekymra mig så mycket om väder och vind. Önskar alla en riktigt trevlig och mysig midsommarhelg trots vädret!

—————

Härlig äldre dam!

03.05.2014 20:17

Man blir så glad av att få träffa äldre människor som inte har fastnat i ålderdomens fällor som t.ex att ofta prata om sina krämpor istället för att försöka glömma dem och prata om roligare saker. En sådan dam fick jag äran att träffa i fredags då jag hade premiäröppning av min nya Fotvårdsklinik. Denna 90-plussare hade piffat upp sin rollator med en lila blomma och hade fräcka svarta skinnstövlar med klack på sig trots dåliga knän. Denna härliga tant sa med glimten i ögat: du måste hjälpa mig nerför trapporna, mina knän och fötter vill inte vara med längre men snygga skor vill jag ha ändå!

—————

Sköna maj välkommen!

30.04.2014 20:54

Tänk, äntligen så knackar maj månad på dörren! Nu våras det ibland bergen och fåglarna jublar i skyn. Själv har jag fullt upp med att inreda nya fotvårdskliniken. I morgon flyttar jag in och på fredagmorgon klockan nio tar jag emot min första kund. Känns så härligt att jag nu har gått i mål och att ännu en dröm har slagit in. Glöm inte att tankens kraft är stor...vill man från djupet av sitt hjärta att något man önskar sig ska slå in så brukar så ske förr eller senare. Glad Valborg och Första Maj på Er alla!

—————

GLAD PÅSK!

16.04.2014 13:09

Vill önska alla en riktigt Glad och Mysig Påskhelg! Både jag och min man är lediga från Påskafton så det ska bli skönt att få stanna av ett tag och låta solen skina på ens bleka anlete. Det är ju lovat fint Påskväder i hela landet så då är det bara att passa på och njuta.

—————

Förberedelser

07.04.2014 12:09

Ibland kan man undra om det är meningen att vissa saker ska hända så man får en chans att stanna upp mitt i vardagen och få tid över till annat. Åkte på akut blindtarmsinflammation förra veckan och är opererad. Inget ont som inte för något gott med sig brukar man säga och i och med denna ofrivilliga sjukskrivning så har jag nu tid att förbereda mig inför starten av min fotvårdsklinik den första maj i den fina lokalen i stan. Tiden går fort så det gäller att hänga med i svängarna!

—————

Glad som en lärka

02.03.2014 15:07

Nu har jag medvind i seglen och änglarna med mig. Min drömlokal kommer att bli min och den första maj så öppnar jag min nya fotvård i ett av Piteås mysigaste kvarter Norrmalm. Jag har redan i tanken inrett den klart och det kommer att bli en rofylld och romantiskt charmig stil som passar in i det kulturstämplade gamla hus där jag ska få hyra lokalen. Känner tacksamhet och glädje att det gick min väg och att ytterligare en dröm håller på att gå i uppfyllelse.

—————

Kung Bore har greppat taget!

19.01.2014 20:56


 

I helgen har vi haft närmare 30 grader kallt..brr! Skönt vara inomhus och elda i kaminen. I dag har jag planerat nya keramikprojekt och haft en allmänt mysig dag. Man behöver sådana dagar också för att ladda batterierna. Lägga sig och läsa en stund, laga en god måltid i lugn och ro. Helt enkelt njuta av en stressfri och harmonisk dag. Ibland kan vinterkyla ha sina fördelar också!

—————

Nu kommer vintern!

10.01.2014 21:20


Här i Piteå har vi haft en ovanligt mild vinter i år men nu väntas både snö och kyla. Dags att ta fram längdskidorna med andra ord som inhandlades i fjol. Ser fram emot den fina vårvintern då man kan njuta av härliga dagar på isen och ute i naturen. Inte dumt röra på sig mer efter alla helger då det lätt blir att man sitter inne och myser med ett och annat gott i munnen. I morgon blir det en kaffebjudning i Änglastugan, med både nya och gamla vänner. Varför inte bjuda hem någon gammal vän som det var länge sedan du träffade? Det uppskattas verkligen och det brukar bli väldigt trevligt och gemytligt!

 

—————


Läsvärda bloggar!

https://gourmetsallskapet.blogspot.com/

 

 


Kontakt

Änglastugan

Lövholmsvägen 38 94139 Piteå

0911-37047
070-2226532


Livets nycklar går ej att köpas för pengar
utan fås gratis genom livserfarenhet!