Huvudbry?

17.10.2009 08:48Det sägs att man kan träna sig att använda sina tankar på ett positivt sätt. I stället för att avsluta tankegången negativt så ska man istället affirmera fram ett postivt slut. Det fungerar...men tänk så lätt det är att hamna i negativa tankebanor av gammal vana?

Det påstås också att det kan dröja kvar s.k tankeenergier på platser. Har själv nyligen haft en rysande upplevelse då vi i vår klubb som vi har döpt till "Livslustan" begav oss ut på äventyr i ett skogsparti. Ingen, förutom de som anordnade det hela visste var vi var och vad som hade hänt på det området. Vi fick i uppdrag att skriva ner på ett papper vilka tankar och känslor som dök upp då vi strosade omkring i skogen. Hon som gick närmast mig skrattade och ropade att hon inte förstod var allt kom ifrån som ploppade upp i hennes hjärna. 

Sen sammanstrålade vi och vid kaffepausen fick vi läsa upp vad vi skrivit. Det visade sig att där vi befann oss så hade det hänt ett fruktansvärt mord på en skolpojke för över trettio år sen. Min vän som gick närmast mig hade i princip klockrent prickat in både känslor och detaljer kring denna händelse och hon hade ingen som helst aning om vad som hade inträffat där för länge sen. Alla som stod samlade i skogsdungen fick gåshud då det gick upp för oss hur bra allt stämde. Även vi andra fick upp känslor som stämde väl in med den tragiska händelsen. Då kan man ju undra om det fortfarande, trots den tid som har gått sen mordet begicks, finns kvar energier i skogen som minner om det som hände där?

—————

Tillbaka


Kontakt

Änglastugan

Lövholmsvägen 38 94139 Piteå

0911-37047
070-2226532


Livets nycklar går ej att köpas för pengar
utan fås gratis genom livserfarenhet!