Snart måndag igen

07.03.2010 18:34

En vecka går så fort och verkar numera mest bestå av fredagar och måndagar. I helgen hittade jag en novelltävling på nätet där första pris är en lyxkryssning. Jag skickade iväg min roman "Rosenlunda" som jag skrev efter ha fått reiki healing för första gången av min syster Kerstin. Denna reikibehandling öppnade upp min kreativa sida och jag fick en enorm lust att skriva. Jag skrev så fingrarna glödde och efter många om och men så blev romanen färdig. Här kommer en kort beskrivning vad boken handlar om:
"Ett brev får Helenas tillvaro att vändas upp och ner. Det är skrivet av en äldre dam vid namn Maria Enefjäll som påstår att de har träffats för tolv år sen på den hårsalong Helena arbetade på. Maria är synsk och säger att att då de möttes visste hon med plötslig klarsynthet att Helena hade levt tidigare som Karolina Olofsdotter, den första frun på Marias gamla släktgård Rosenlunda. Nu har hon bara en önskan kvar i livet...och det är att Helena ska ta vid efter henne. Hon skulle vara den rätta att ta över Rosenlunda. Det känner Maria djupt inom sig och hon hoppas innerligt att Helena kommer att uppfylla hennes sista önskan.
 

Helena och hennes dotter Sandra tackar ja till Marias erbjudande om att komma till Rosenlunda och hälsa på henne och ser med spänning fram emot resan.


Men vem är mannen som står och bevakar huset? Och varför har Helena en känsla av att det finns någon mer i huset? Någon som inte är i livet längre! Då Maria plötsligt dör trappas allt upp. Helena får ärva hela egendomen och de bestämmer sig för att stanna. Men någon vill dem illa! Någon vill att de ska åka därifrån..."

—————

Tillbaka


Kontakt

Änglastugan

Lövholmsvägen 38 94139 Piteå

0911-37047
070-2226532


Livets nycklar går ej att köpas för pengar
utan fås gratis genom livserfarenhet!