AKTUELLT

Här i Änglastugan kan du köpa presentkort och ge en annorlunda julklapp 🎁
I morgon torsdag och på söndag den 9:e juli kommer jag och mina två systrar ha utställning, försäljning och sommarkafe här hemma hos mej.

Mellan kl. 13 och 16. Välkomna 😊 

Skrattade då jag såg denna reklam om en kräm som sas ta bort rynkor. Tror inte det är samma person på bilden 😅 Jag är ju mer intresserad av hur ditt inre öga ser ut. Ögonspegling kan vara en intressant o givande julklapp 🎁 att ge bort till någon eller varför inte till dej själv?

*Nu går vi mot en stressig tid, kan vara skönt få unna sig en stund för sig själv och få varva ner. Välkommen att prova energihealing här i höst och ladda batterierna inför julens alla måsten.

+ Unna dej en intressant ögonspegling 👀, en härlig energihealing 💯 eller en givande regression 🛌här i sommar 🤗 kropp o själ behöver få sitt ibland.  

+ Välkomna till Änglastugan och boka vad du är intresserad av. Glöm inte att dra ett änglakort då du är här och varför inte ta reda på ditt sjäsliga DNA, ditt ödeskort! Jag och grodan önskar alla en trevlig helg så här mitt i januari 2022.

+ Dags att börja tänka på julklappsinköp? Är ju bara en månad kvar till mysiga adventstiden. Går alldeles utmärkt att köpa presentkort här på Änglastugan. 

+Unna dig något speciellt här i höst. Varför inte Ögonspegling eller något annat som kännas intressant. Välkommen att prova!

+I morgon får jag min andra vaccinspruta mot covid 19 så efter midsommar så kan vi ta emot kunder igen. Välkomna!

+Tyvärr så har ju pandemin tagit nya grepp här i höst så vi tar inte emot några kunder fortsättningsvis tills allt har lagt sig och vi alla kan börja leva normalt igen. God Jul på Er! 

+På grund av Coronapandemin så har vi inte tagit emot några kunder sista tiden. I juni månad tänkte vi  så smått att börja om igen. Hör av dig om du vill prova på något av det som erbjuds här på Änglastugan.