BLOG

Nu har vi vackra augusti här, sensommarmånaden. Vi har plockat både blåbär och hjortron och snart är det dags för lingon. Härligt vara ute i skogen, ta med matsäck och dricka kaffe ute i naturen. Jag har pysslat lite med att tillverka keramiksaker. Kommer att visa bilder sen på galleriet då allt är klart. Så småningom är väl tanken att jag ska börja sälja ett och annat om någon är intresserad av att köpa. Ha nu en mysig augusti månad och försök tillbringa mer tid ute i naturen. Det ger så mycket energi och glädje.

Vill önska alla en härlig Midsommarhelg och hoppas ni får vara friska. Jag och min man ska tillbringa midsommarhelgen på ett vackert naturställe som heter Granö. Det ligger utanför Umeå och där kan man också åka på healingretreater. Vill man bo uppe i en trädkoja som kallas fågelnästet så är det bara hojta till. Vi däremot lyxar till det och bor på hotellet. Finns många olika aktiviteter att välja bland och vintertid kan man boka en tur med hundspann. Nu i dessa tider gäller det förstås att tänka på att hålla avstånd mellan människor, vi måste alla hjälpas åt att få bukt med detta eländiga virus. Ha nu en mysig tid och njut av det för ovanlighetens skull vackra midsommarvädret!

Idag är det första gången jag skriver i bloggen på min nya modernare hemsida. Jag hoppas ni kommer att gilla den. Alla animeringsbilder är borta men är tydligen inte så vanligt numera. Man får hänga med i utvecklingen helt enkelt. Här i Piteå har det varit en ovanligt kall maj än så länge. Inte ens snö och hagel har vi sluppit se tyvärr. Men som alltid så kommer sommaren till slut i alla fall, även här så det är bara härda ut några veckor till.