BLOG

+ Har satt in några bilder på fotogalleriet på min keramik idag. 

+ Önskar alla En Trevlig Helg denna fredag i september. Hösten är här på riktigt men den är fin också på sitt sätt. I kväll kan det hända vi tänder en brasa i Änglastugan och myser där en stund med den senaste innevånaren. Min lilla keramikmus med vingar :-)

Höstfunderingar


I dag är det första september. Som alltid känns det som om sommaren gick alltför fort. Men en varm och fin sommar blev det. Jag har krupit in i min hobbystuga och börjat producera keramikalster igen. Kan hända jag i framtiden startar upp en webshop om jag får ihop tillräckligt med saker. 

Glad Midsommar med sol, värme och trevligt sällskap önskar jag alla ni som kikar in på Ängastugan

Glad Påsk till alla! Ha en lugn och mysig påskhelg. Var rädda om er och glöm ej att hålla avstånd. Pandemin är inte över än men snart förhoppningsvis :-)

Lugnt och Stilla

Här händer inte mycket, covid 19 håller oss i strama tyglar än. Jag hoppas att det kommer att lätta upp till sommaren så livet kan återgå till en mer normal tillvaro. Till dess så får vi hålla ut :-D Men nog längtar man efter att få umgås över en god middag. Så snart det går så ska jag ordna ett "chatty meal" igen. Att välja ett intressant samtalsämne och bjuda in okända människor är både spännande, givande och kul.

Gott Nytt År önskar jag alla som hittar hit till Änglastugan! Ät gott och njut av livet :-D

God Jul!
Önskar alla så här på Julaftonskvällen en riktigt mysig Jul trots rådande omständigheter!

Mysiga advent

I år får vi försöka göra extra fint och mysa hemma mer än normalt på grund av den pågående pandemin. Önskar alla ändå en fin och gemytlig adventstid. Var rädda om er och varandra. Skickar en adventskram genom etern

Nu har vi vackra augusti här, sensommarmånaden. Vi har plockat både blåbär och hjortron och snart är det dags för lingon. Härligt vara ute i skogen, ta med matsäck och dricka kaffe ute i naturen. Jag har pysslat lite med att tillverka keramiksaker. Kommer att visa bilder sen på galleriet då allt är klart. Så småningom är väl tanken att jag ska börja sälja ett och annat om någon är intresserad av att köpa. Ha nu en mysig augusti månad och försök tillbringa mer tid ute i naturen. Det ger så mycket energi och glädje.

Vill önska alla en härlig Midsommarhelg och hoppas ni får vara friska. Jag och min man ska tillbringa midsommarhelgen på ett vackert naturställe som heter Granö. Det ligger utanför Umeå och där kan man också åka på healingretreater. Vill man bo uppe i en trädkoja som kallas fågelnästet så är det bara hojta till. Vi däremot lyxar till det och bor på hotellet. Finns många olika aktiviteter att välja bland och vintertid kan man boka en tur med hundspann. Nu i dessa tider gäller det förstås att tänka på att hålla avstånd mellan människor, vi måste alla hjälpas åt att få bukt med detta eländiga virus. Ha nu en mysig tid och njut av det för ovanlighetens skull vackra midsommarvädret!

Idag är det första gången jag skriver i bloggen på min nya modernare hemsida. Jag hoppas ni kommer att gilla den. Alla animeringsbilder är borta men är tydligen inte så vanligt numera. Man får hänga med i utvecklingen helt enkelt. Här i Piteå har det varit en ovanligt kall maj än så länge. Inte ens snö och hagel har vi sluppit se tyvärr. Men som alltid så kommer sommaren till slut i alla fall, även här så det är bara härda ut några veckor till.